duminică, 22 noiembrie 2009

Despre Iluzia alegeriiCampanii media agresive ne-au asaltat pe toate canalele in ultimele doua saptamani avand ca protagonisti de la oameni politici pana la tot soiul de pseudo vedete mioritice,mesajul fiind unul singur, Romani mergeti si votati!

De ce este important sa votam? De ce aceasta risipa si betie de cuvinte in sensul asta? Pentru ca marea clica a ticalosilor ce isi impart bussinesurile de 20 de ani are nevoie de un gir al populatiei, nu conteaza nici macar cine iese atata timp cat suficient de multi oameni gireaza cel putin teoretic actualul mers al lucrurilor in Romania. Ce ar insemna un scrutin cu sub 5 la suta votanti? O logica simpla ne spune ca asta ar insemna ca The System Has Failed. Ar fi singura lovitura reala pe care marea gasca a baietilor destepti ar putea-o primi intr-o tara unde legea nu se aplica decat pentru cei ce fura 2 gaini si o mana de porumb.

Eu nu voi vota, pentru ca in tara asta, in originala noastra democratie se aplica de 20 de ani celebra zicala la vremuri noi, tot noi. Pentru ca am pierdut iluzia alegerii, nu de ieri de azi ci de cand CDR a aratat ca si cele mai bune intentii teoretice nu au nici o sansa in fata unui sistem prea bine pus la punct. Dreptul de a alege pe care il avem este dreptul condamnatului la moarte de a alege injectia letala sau scaunul electric, nu conteaza ce alegi , tot la dracu te duci.

4 comentarii:

George Mitea spunea...

Nu-s de acord cu tine la partea cu blamul prin neparticipare. Sa zicem ca "sistemul" este ca un motor de masina. Daca da rateuri, poate ca nu este facut din materialele potrivite, sau poate ca piesele componente in sine nu sunt finisate corespunzator. Asta nu inseamna ca ideea de motor este proasta.
Dar te inteleg si iti impartasesc marturisirea ca esecul CDR a spulberat multe iluzii ale "tinerei" generatii de atunci.

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Mihaela spunea...

parerile sunt mpartite

Masaj erotic Satu Mare spunea...

nici eu nu mai votez de mult. pana nu se va naste cel care va merita sa fie votat eu nu ma mai obosesc